Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

After dark foodie tour in Siem Reap

Duur 3 Uur

Soort Excursies

Prijs (vanaf) € 120

Geniet vanavond van een echte Cambodjaanse foodie tour. Je stapt achterop de vespa en wordt naar de avondmarkt gebracht. De straatverkopers nodigen je uit om een eindeloze variëteit aan ongewoon voedsel en fruit te proberen. De volgende stop is bij een typische lokale grillkraam waar smakelijke snacks en drankjes worden geserveerd. Het heerlijke eten wordt vers voor je ogen wordt bereid. Even later ga je naar een speciaal restaurant dat verborgen ligt tussen de bars en nachtclubs. Dit restaurant heeft een lokaal menu dat opvalt in kwaliteit en variëteit. De laatste stop is bij een familie thuis. Hier maak je kennis met het brouwen van rijstwijn. Uiteraard mag je de tropische brouwsels proeven die zullen worden aangevuld met een selectie van lokale zoetigheden. Aan het einde van de tour brengt de chauffeur je terug naar je verblijf. 

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Claudia Tanamal

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis boeken? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Boek'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3030 160
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Gegarandeerde vertrekdatum.

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

026 3030 160

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe