Askja

Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Vietnam

Visum Vietnam

Terug

Reizigers die Vietnam willen bezoeken moeten beschikken over een geldig Nederlands paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is na terugkomst.

Bij reizen in Vietnam dien je over een geldig visum te beschikken. Het verkrijgen van een toeristenvisum is redelijk eenvoudig. Je kunt het visum voorafgaand aan de reis aanvragen bij een visumbureau of ter plaatse een visum on arrival aanschaffen. Het visum is feitelijk een visumsticker die in het paspoort wordt geplakt. Dit persoonlijke visum neemt één bladzijde in beslag, het is dus belangrijk dat er in het paspoort nog voldoende ruimte is. Voor de aanvraag van het visum geldt dat dit dient te gebeuren met een daarvoor bestemd visumaanvraagformulier. De aanvraag voor een visum kost voor de normale procedure ongeveer 10 werkdagen. Voor het aanvragen van een visum on arrival heb je een autorisatiebrief nodig. Deze kunnen wij voor je verzorgen tegen een meerprijs. Het visum on arrival kost 35 USD voor een single entry en 50 USD voor en multiple entry. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe