Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Vietnam

Visum Vietnam

Terug

Reizigers die Vietnam willen bezoeken moeten beschikken over een geldig Nederlands paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is na terugkomst.

Voor al onze reizen geldt dat de visa niet zijn inbegrepen. Iedere reiziger is er zelf verantwoordelijk voor over de juiste grensdocumenten te beschikken. Met de visum autorisatie brief die wij voor je verzorgen kun je bij aankomst het visum kopen voor USD35,- per persoon en 1 pasfoto.

Ook is het mogelijk om vooraf in Nederland je visum voor Vietnam te regelen. Je kan dit rechtstreeks aanvragen bij de betreffende ambassade of dit via een visumdienst laten regelen. VNC Asia Travel werkt samen met de NV&AI (Nederlandse Visumdienst en Ambassade Informatie), die de visumaanvraag voor je kan regelen. Op hun website www.visuminfo.nl vind je alle informatie die nodig is om het visum aan te vragen en duidelijke instructie hoe je dat kunt doen.

Let op: bovenstaande informatie geldt alleen voor mensen met de Nederlandse nationaliteit. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe