Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Transsiberië Express

Geografie

Terug

Met de Transiberië Express van Moskou naar Vladivostok steek je het volledige Euraziatische continent over, een reis van maar liefst 9.289 km. Je passeert onderweg het Oeralgebergte, de eindeloze taiga, het enorme Baikalmeer en tegen het eind van de reis een weids en tamelijk kaal toendralandschap.

Reis je naar Mongolië en Beijing dan passeer je twee landsgrenzen: die tussen Rusland en Mongolië en die tussen Mongolië en China. Na het Baikalmeer ziet het landschap er dan heel anders uit. Eerst zie je de Mongoolse steppe, een open en weids landschap van graslanden, heuvels, zandduinen en bergen. Hier en daar zie je nomaden met hun kuddes paarden of kamelen, en af en toe een 'ger', een traditionele nomadentent. Na Ulaanbaatar reis je richting China door de extreem droge Gobiwoestijn. Tenslotte passeer je de Chinese Muur, die hier strategisch op de graat van een bergrug ligt, en bereik je Beijing.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer