Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Transsiberië Express

China

Terug

Na een lange reis komt de trein aan op zijn eindbestemming: Beijing. Zo rustig als het in de trein was, zo druk is het bij aankomst! De volledige trein ontwaakt en iedereen wil als eerste de trein uit. Op het station proef je direct de Chinese sfeer en zodra je de stad in duikt, begin je je langzaam te realiseren dat je zojuist per trein vanuit Europa naar China bent gereisd! 

China is een land van uitdagingen en leuke verrassingen. Allereerst de taal. Hier is voor de meeste mensen geen touw aan vast te knopen. Dan is er nog het eten met stokjes wat ook voor de gemiddelde reiziger een hele uitdaging is. Als je het eten met stokjes eenmaal onder de knie hebt, merk je dat het eten verrukkelijk is. Laat je inspireren door wat andere mensen hebben besteld of vraag om een menukaart met foto's om het wat overzichtelijker te maken.

Hoewel voor de meeste reizigers Beijing de eindbestemming is, is het prima mogelijk om de reis vanuit hier te verlengen, verder door China. Onze reisexperts helpen je graag bij het maken van een keuze!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer