Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Transsiberië Express

Rusland

Terug

Rusland, officieel de Russische Federatie, is een enorm groot land. Het ligt gedeeltelijk in Europa en gedeeltelijk in Azië. Meer dan 70% van de bevolking woont in het Europese deel en hier liggen ook de belangrijkste steden: Moskou en St.Petersburg. 

Je treinreis begint in de hoofdstad van het grootste land ter wereld, Moskou. Nadat je al het moois in de stad hebt kunnen bekijken, rolt de trein in de loop van de avond het Yaroslavsky-station uit, onderweg naar de andere kant van Rusland. Een reis van 7 dagen en 7 nachten, door 7 tijdzones. Onderweg passeert de trein steden als Perm, Ekaterinburg, Novosibirsk en Krasnoyarsk voordat hij aankomt in Irkutsk, bij het Baikalmeer. Vanaf Irkutsk gaat de reis naar Ulan Ude, waar de route zich splitst. Via Never en Khabarovsk naar Vladivostok of via Ulaanbaatar en Datong naar Beijing.

Verreweg de meeste reizigers kiezen voor het traject naar Beijing. Onderweg verlaten ze de trein voor een aantal dagen in Irkutsk om het Baikalmeer te bezoeken en in de Mongoolse hoofdstad Ulaanbaatar. Over het algemeen is het geen probleem om meerdere stops te maken, zolang deze vooraf maar gereserveerd zijn. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe