Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Transsiberië Express

Rusland

Terug

Rusland, officieel de Russische Federatie, is een enorm groot land. Het ligt gedeeltelijk in Europa en gedeeltelijk in Azië. Meer dan 70% van de bevolking woont in het Europese deel en hier liggen ook de belangrijkste steden: Moskou en St.Petersburg.

Je treinreis begint in de hoofdstad van het grootste land ter wereld, Moskou. Nadat je al het moois in de stad hebt kunnen bekijken, rolt de trein in de loop van de avond het Yaroslavsky-station uit, onderweg naar de andere kant van Rusland. Onderweg passeert de trein steden als Perm, Yekaterinburg, Novosibirsk en Krasnoyarsk voordat je aankomt in het Siberische Irkutsk, bij het Baikalmeer. Vanaf Irkutsk gaat de reis naar Ulan Ude, waar de route zich splitst. Via Never en Khabarovsk naar Vladivostok of via Ulaanbaatar en Datong naar Beijing.

Verreweg de meeste van onze reizigers kiezen voor het traject naar Beijing. Onderweg verlaat je de trein voor een aantal dagen in Irkutsk, van waaruit je het Baikalmeer kunt bezoeken, en je stapt uit in de Mongoolse hoofdstad Ulaanbaatar. Wil je meer stops maken? Dat is meestal goed mogelijk, zolang je deze maar vooraf reserveert. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer