Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Transsiberië Express

De beroemdste treinreis ter wereld

Terug

Er is maar één echte Transsiberië Express: de treinreis van Moskou naar Vladivostok, een reis van maar liefst 9288 kilometer lang. Onderweg kun je stops maken in Jekaterinenburg en de Siberische hoofdstad Irkutsk. Of je buigt af naar Ulaanbaatar en Beijing. 

De Transsiberië Express is de langste treinreis ter wereld. Vanaf Moskou ben je zonder stops minimaal 6 dagen onderweg. Welke route je ook kiest, elke reis is uniek. Langzaam zie je het landschap aan je voorbijtrekken terwijl de trein zich voortbeweegt door de verschillende tijdzones in Rusland, Mongolië en China. Voor een reis per Transsiberië Express kun je kiezen uit allerlei verschillende varianten.

Qua route kun je kiezen voor eindbestemming Vladivostok of Beijing. En kies je voor Beijing dan heb je de keuze: via Mongolië óf om Mongolië heen via Mantsjoerije. Deze laatste optie is het minst populair, omdat je dan Mongolië mist. Terwijl een stop in Mongolië juist iets bijzonders toevoegt aan je reis. Maar voor wie wil kunnen we de Transmantsjoerije Express natuurlijk ook reserveren. Verder zijn er al een aantal andere interessante stops ingebouwd in onze Transsiberiëreizen, zodat je de lange treinreis af en toe kunt onderbreken en de benen kunt strekken. De reis begint altijd met een kort verblijf in de Russische hoofdstad Moskou. Ook is altijd een stop in de Siberische hoofdstad Irkutsk ingebouwd. Wil je meer of andere stops maken? Informeer hiernaar bij één van onze reisexperts, want wij maken graag je reis op maat.

Zoek je een Transsiberië Express met maximale luxe en comfort, kies dan voor een van onze reizen per luxe privé-trein Tsarengoud Express. Deze trein is van een geheel andere orde dan de reguliere treindiensten op de Transsiberische spoorlijn, een echte trein-cruise. Je kunt kiezen uit verschillende luxe-klassen compartimenten en onderweg is het genieten van bijzondere maaltijden, lezingen en excursies tijdens diverse stops. Je reist helemaal verzorgd en in internationaal gezelschap. Deze reizen hebben elk jaar maar enkele vaste vertrekdata en zijn heel gewild, dus tijdig boeken is het devies!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer