Transsiberië Express

Onze reizen per Trans Siberië Express

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • De Basilius Kathedraal, met op de achtergrond het GUM-warenhuis
  • De Transsiberië Express rijdt enkele uren langs de oevers van het Baikal Meer
  • Beijing, Verboden Stad

Eigenlijk is de reis van Moskou naar Beijing niet de Trans Siberië Express. Er is maar een echte Trans Siberië Express: De trein van Moskou naar Vladivostok in trein nummer 2, de bekende Rossiya-trein. 9288 Kilometer lang tuft deze trein in de kleuren van de Russische vlag van Moskou naar Vladivostok.  Lees verder...

Een reis van 7 dagen en 7 nachten die de langste treinreis ter wereld door hetzelfde land is. Welke route u ook kiest, de reis is uniek. Langzaam trekt het landschap aan u voorbij terwijl de trein zicht voortbeweegt door de verschillende tijdzones in Rusland, Mongolië en China. Toch lijkt de tijd aan boord stil te staan. Het ritme van de trein maakt zich meester van uw reis en na een dag of twee onderweg valt u in hetzelfde ritme; geheel onthaasten. Of u nu in een grote stapel boeken duikt, met de medereizigers een vodka'tje gaat drinken in het restauratierijtuig of gewoon urenlang naar buiten gaat staren naar het steeds veranderende landschap. U zult zich absoluut niet vervelen. 

Aan u de keuze of u liever reis in een internationaal gezelschap per luxe privé trein, de Tsarengoud Express, of een individueel trein-arrangement volledig op maat gemaakt naar uw wensen. Denk ook eens aan een onderbreking van de reis aan het Baikal meer, het grootste zoetwatermeer ter wereld, in Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië en nog vele andere mogelijkheden. Verleng uw reis bij aankomst in China met een reis door dit immense land. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

VNC Asia Travel is dé specialist voor een reis per Trans Siberië Express. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen, geheel op maat. De specialisten van VNC kunnen u uit eigen ervaring voorzien van alle informatie voor een droomvakantie per trein door Rusland richting Mongolië en China.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Transsiberië Express
Anne van de Scheur Reisexpert

Een reis door drie totaal verschillende landen en drie totaal verschillende culturen. Een groot avontuur!

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Moedertjes van Rusland
Impression
Employee
Meet the locals
Impression
Employee
Homestay
Impression

Afbeeldingen (1/12)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 25 mrt
Locatie:
In het kantoor van VNC Asia Travel in Arnhem

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.