Transsiberië Express

De beroemdste treinreis ter wereld

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • De Basilius Kathedraal, met op de achtergrond het GUM-warenhuis
  • De Transsiberië Express rijdt enkele uren langs de oevers van het Baikal Meer
  • Beijing, Verboden Stad

Eigenlijk is de reis van Moskou naar Beijing niet de Transsiberië Express. Er is maar één echte Transsiberië Express: de trein van Moskou naar Vladivostok in treinnummer 2, de bekende Rossiya-trein; 9288 kilometer lang tuft deze trein in de kleuren van de Russische vlag van Moskou naar Vladivostok. Lees verder...

De Transsiberië Express is de langste treinreis ter wereld, zeven dagen en nachten reis je door hetzelfde land. Welke route je ook kiest, elke reis is uniek. Langzaam trekt het landschap aan je voorbij, terwijl de trein zich voortbeweegt door de verschillende tijdzones in Rusland, Mongolië en China.

Toch lijkt de tijd aan boord stil te staan. Het ritme van de trein maakt zich van je meester en na een dag of twee onderweg ben je geheel onthaast. Of je nu in een grote stapel boeken duikt, met de medereizigers een vodka'tje gaat drinken in het restauratierijtuig of gewoon urenlang naar buiten naar het steeds veranderende landschap staart, je zult je absoluut niet vervelen.

Aan jou de keuze of je liever reist in een internationaal gezelschap per luxe privé-trein, de Tsarengoud Express, of een individueel treinarrangement volledig afgestemd op jouw wensen. Denk ook eens aan een onderbreking van de reis aan het Baikal-meer, het grootste zoetwatermeer ter wereld, in Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië en nog vele andere mogelijkheden. Verleng je reis bij aankomst in China met een reis door dit immense land. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en onze reisexperts helpen je bij je keuze.

VNC Asia Travel
Onze reisexperts helpen je graag bij het samenstellen van je individuele treinreis met de Transsiberië Express en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Zodat je de imponerende geschiedenis van dit land op je eigen manier ervaart. Wil je zelf je vakantie aan boord van deze legendarische Transsiberië Express samenstellen? Laat je inspireren door de diversiteit aan mogelijkheden of leg je wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een onvergetelijke reis met de Transsiberië Express. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Onze reisexperts maken graag een reisvoorstel voor je. Zij hebben de reis zelf gemaakt en kunnen je optimaal adviseren bij de keuze van je ideale treinreis met de Transsiberië Express!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Transsiberië Express
Margreet Versteijlen Reisexpert

Steden, platteland en tijdzones trekken aan je voorbij terwijl de trein langzaam door het landschap tuft. Dit is extreem ontspannen.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Moedertjes van Rusland
Impression
Employee
Meet the locals
Impression
Employee
Homestay
Impression

Afbeeldingen (1/12)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat klaar. Wél verzoeken wij je om je vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.