Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Tibet

Visum Tibet

Terug

Voor Tibet is, naast je Chinees visum, een aparte reispermit vereist. Wanneer je via VNC een Tibet-reis hebt geboekt wordt deze permit voor je geregeld.

Bij aanvang van de reis moet iedere reiziger in het bezit zijn van een geldig paspoort. Je paspoort moet bij het verlaten van China nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Daarnaast is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van een Chinees visum en een permit voor Tibet. Laat je vooraf goed adviseren over de te volgen procedure en over de te vermelden plaatsen. De procedure is verschillend als je vanuit China naar Tibet reist of via Nepal. Reis je vanuit China naar Tibet, dan vraag je al in Nederland je China-visum aan. Kom je vanuit Nepal, dan vraag je in Kathmandu je visum voor China aan. Je dient daarvoor minimaal één werkdag in Kathmandu te zijn.

Reispermits Tibet
Voor Tibet is een aparte reispermit vereist. Wanneer je via VNC een Tibet-reis hebt geboekt wordt deze permit voor je geregeld. Afhankelijk van je route door Tibet zijn een of meer permits vereist die je lokale gids in Tibet bij zich houdt. Om de permit(s) te kunnen verzorgen dienen wij uiterlijk 4 weken voor vertrek naar China te kunnen beschikken over een duidelijke digitale scan van je paspoort en een scan van je Chinese visum. Het Chinese visum moet dus eerst geregeld zijn alvorens wij de permit kunnen aanvragen.

Voor al onze reizen geldt dat kosten voor de visa niet zijn inbegrepen. Iedere reiziger is er zelf verantwoordelijk voor over de juiste grensdocumenten bij zich te dragen.

Let op! Ga je naar Hongkong? Als je vanuit Tibet doorreist naar Hongkong en van daaruit weer terug naar China vraag je een zgn. 'double entry' visum aan. Je kunt dit niet in Hongkong regelen. 

In China en Tibet moet iedereen zich altijd en overal kunnen legitimeren. Draag daarom altijd je paspoort bij je met daarin je geldige visum.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.