Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Tibet

Het dak van de wereld

Terug

Tibet, het Dak van de Wereld, en de provincie Xinjiang vormen samen de westelijke helft van het Chinese Rijk. Door Tibet reizen is reizen door de spectaculaire hooglanden waar de ijle lucht doordrenkt is van het bijzondere Tibetaanse boeddhisme met zijn kloosters en lama's.

De Tibet AR (Tibet Autonome Regio, de provincie Tibet) is onderdeel van China en valt onder het gezag van de Chinese overheid. Je kunt heel goed individueel door Tibet reizen, maar niet op de bonnefooi! Je rondreis Tibet moet van tevoren zijn geregeld via een erkende reisorganisatie om het vereiste reis-permit voor Tibet te krijgen. Een gids zal je reis begeleiden. Ook is het mogelijk aan te sluiten bij een internationaal gezelschap. Tibet heeft een aangenaam klimaat. In de zomer zijn de dagen aangenaam warm, soms stijgt de temperatuur uit tot boven de 30°C. Om in de nachten tot vlak boven het vriespunt te dalen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.