Sri Lanka reizen

Microkosmos van cultuur, natuur, zon en zee

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Paalvissers aan de west-kust
  • De beroemde Sigiriya Rots
  • Eén van de vele mooie stranden

Ten oosten van de zuidpunt van India, ligt het eiland Sri Lanka te schitteren in de Indische Oceaan. De cultuur is sterk beïnvloed door het boeddhisme en u vindt er, tijdens uw rondreis Sri Lanka, prachtige tempels. Naast cultuur heeft het veelzijdige Sri Lanka ook fraaie natuurgebieden en stranden. Lees verder...

Onze Sri Lanka reizen zijn verrassend veelzijdig. De diversiteit aan bezienswaardigheden maakt het eiland zeer geschikt voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers. Prachtige tempels, wilde olifanten en luipaarden en verschillende nationale parken, het is er allemaal. Ook staat Sri Lanka bekend als wellness paradijs. De oud-indiase gezondheidsleer Ayurveda is overal aanwezig. Niet te missen tijdens uw Sri Lanka vakantie is het beleven van één van de mooiste treinreizen ter wereld. In een rustig tempo geniet u onder andere van het uitzicht op de vele theeplantages.

Sri Lanka heeft ook een link met Nederland. De VOC was van 1602 tot 1796 aanwezig op het eiland, beheerste de kusten in het zuiden en drukte een groot stempel op de handel. De sporen hiervan komt u zeker tegen tijdens een rondreis Sri Lanka.

India is een mooie aanvulling op uw Sri Lanka vakantie, informeer bij onze reisexperts Sri Lanka naar de mogelijkheden voor een combinatiereis.

Onze Sri Lanka reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis Sri Lanka en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Heeft u interesse in een internationale groepsreis Sri Lanka? Ook dit regelen de reisexperts van VNC Asia Travel graag voor u.

VNC Asia Travel
Wilt u zelf uw Sri Lanka vakantie samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis of leg uw wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor Sri Lanka reizen. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Sri Lanka bezocht en kunnen u van alle benodigde informatie voorzien zodat u optimaal geniet van uw reis naar Sri Lanka!

 

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Sri Lanka
Claudia Tanamal Reisexpert

Wat ik zo fijn vindt aan Sri Lanka is dat het eiland alles te bieden heeft en de afstanden kort zijn. Tempels, tropische stranden, groene bergen, wildparken en een interessante cultuur. Sri Lanka heeft alles!

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Luxe kamperen
Impression
Employee
Luipaarden spotten
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag Sri Lanka

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.