Sri Lanka reizen

Microkosmos van cultuur, natuur, zon en zee

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Paalvissers aan de west-kust
  • De beroemde Sigiriya Rots
  • Eén van de vele mooie stranden

Ten oosten van de zuidpunt van India, ligt het eiland Sri Lanka te schitteren in de Indische Oceaan. De cultuur is sterk beïnvloed door het boeddhisme en je ziet er, tijdens je rondreis Sri Lanka, prachtige tempels. Naast cultuur heeft het veelzijdige Sri Lanka ook fraaie natuurgebieden en stranden. Lees verder...

Onze Sri Lanka-reizen zijn verrassend veelzijdig. De diversiteit aan bezienswaardigheden maakt het eiland zeer geschikt voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers. Prachtige tempels, wilde olifanten en luipaarden en verschillende nationale parken, het is er allemaal. Ook staat Sri Lanka bekend als wellness-paradijs. De oud-Indiase gezondheidsleer Ayurveda is overal aanwezig. Niet te missen tijdens je Sri Lanka-vakantie is het beleven van een van de mooiste treinreizen ter wereld. In een rustig tempo geniet je onder andere van het uitzicht op de vele theeplantages. Of stap halverwege uit de trein en klim naar de top van Adam's Peak, een bijzondere ervaring!

Sri Lanka heeft ook een link met Nederland. De VOC was van 1602 tot 1796 aanwezig op het eiland, beheerste de kusten in het zuiden en drukte een groot stempel op de handel. De sporen hiervan kom je zeker tegen tijdens een rondreis Sri Lanka.

Onze Sri Lanka-reisexperts helpen je graag bij het samenstellen van je individuele rondreis Sri Lanka en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Heb je interesse in een internationale groepsreis Sri Lanka? Ook dit regelen de reisexperts van VNC Asia Travel graag voor je.

VNC Asia Travel
Wil je zelf je Sri Lanka-vakantie samenstellen? Laat je inspireren door een bestaande rondreis of leg je wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor Sri Lanka-reizen. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Onze reisexperts maken graag een reisvoorstel voor je. Zij hebben Sri Lanka bezocht en kunnen je van alle benodigde informatie voorzien zodat je optimaal geniet van je reis naar Sri Lanka!

 

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Sri Lanka
Claudia Tanamal Reisexpert

Wat ik zo fijn vindt aan Sri Lanka is dat het eiland alles te bieden heeft en de afstanden kort zijn. Tempels, tropische stranden, groene bergen, wildparken en een interessante cultuur. Sri Lanka heeft alles!

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Luxe kamperen
Impression
Employee
Luipaarden spotten
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat klaar. Wél verzoeken wij je om je vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.