Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

China

Infrastructuur

Terug

Reizen in China betekent grote afstanden afleggen! Tijdens onze rondreizen door China maak je daarom veel gebruik van het uitgebreide netwerk van binnenlandse vluchten, hogesnelheidstreinen en nachttreinen, de meest efficiënte manieren om je te verplaatsen. Ga je echt de binnenlanden in, dan regelen wij auto met chauffeur voor je.

De belangrijkste vernieuwing in de Chinese infrastructuur van de laatste jaren is de snelle groei van het aantal hogesnelheids-treinverbindingen tussen de grootste steden. En het aantal neemt nog elk jaar toe. Daar pluk je als reiziger de vruchten van! Het is snel en comfortabel. Daardoor kun je qua reistijd vaker net zo goed de trein pakken als het vliegtuig nemen én het is een groene keuze! Bij het samenstellen van je rondreis door China proberen we, daar waar het kan, hier natuurlijk gebruik van te maken. 

Ook het netwerk van binnenlandse vluchten groeit flink. Meerdere steden hebben nu een internationale luchthaven, waardoor je bijna dagelijks de verste uithoeken van China kunt bereiken. 
Reis je delen van je route per auto met chauffeur, dan zul je merken dat er steeds meer moderne snelwegen worden aangelegd. Ook dit spaart reistijd, al wordt de rit zelf er niet altijd interessanter op: je mist de kleine plaatsen onderweg omdat je er voorbij raast. Zo heeft elke vooruitgang zijn keerzijde. Maar gelukkig zijn er verspreid in China nog genoeg leuke binnenwegen te vinden.

Chinese steden zijn groot, waardoor de afstanden die je binnen een stad aflegt behoorlijk in de kilometers kunnen lopen. Tijdens de ochtend- en avondspits raakt het verkeerssysteem overbelast; met verkeersopstoppingen, een tekort aan taxi’s of overvolle bussen tot gevolg. Hoe langzaam de stadsbussen zijn, zo efficiënt en snel is het metrovervoer in de grootste steden.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.