Oezbekistan reizen

Cultureel erfgoed van de islam

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Namiddagrust op het plein van de de Kolon Moskee, Bukhara
  • Itchan Kala, Khiva
  • De prachtige natuur van Oezbekistan

Onze Oezbekistan reizen brengen u naar een land in Centraal-Azië dat bezig is zijn culturele identiteit te herontdekken. Het is immers nog maar kort geleden dat Oezbekistan zich uit de Sovjet-omhelzing heeft losgemaakt. Lees verder...

Welkom in Oezbekistan, het hart van de Zijderoute! In Oezbekistan komt het culturele erfgoed van de Islam tot leven. Tijdens uw rondreis Oezbekistan bezoekt u Khiva, Buchara en Samarkand, belangrijke steden langs de oude Zijderoute, waar eeuwenlang via karavaanroutes handel is gedreven tussen Oosterse en Westerse beschavingen. U komt ogen en oren tekort, de Oosterse architectuur, sprookjesachtige mozaïeken en kleurrijke bazaars zullen uw zintuigen volop prikkelen. In de woestijn heeft u, tijdens uw rondreis Oezbekistan, alle tijd om te genieten van woestijnplanten, steppegras, bomen en hier en daar een oase.

Een combinatiereis met het buurland Kirgizië is mogelijk, onze reisexperts verzorgen dit graag voor u.

Onze Oezbekistan reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele reis naar Oezbekistan en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Heeft u interesse in een internationale groepsreis Oezbekistan? Ook dit kunnen de reisexperts van VNC Asia Travel voor u regelen.

VNC Asia Travel
Wilt u zelf uw reis naar Oezbekistan samenstellen? Laat u inspireren door een van onze bestaande Oezbekistan reizen of leg uw wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een rondreis Oezbekistan. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Oezbekistan bezocht en kunnen u van alle benodigde informatie voorzien zodat u optimaal geniet van uw reis naar Oezbekistan!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Oezbekistan
Margreet Versteijlen Reisexpert

Een land met een prachtige moslimcultuur, heerlijk eten en gastvrije en vriendelijke mensen. Oezbekistan is mooi te combineren met Kirgiziӫ omdat dit laatste land weer geen cultuur heeft, maar een prachtige natuur.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Logeren in een koranschool
Impression
Employee
Logeren in een boutique Hotel
Impression
Employee
Trek er zelf op uit!
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.