Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Myanmar

Terug in de tijd

Terug

Het minder bekende Myanmar is een zeer exotische reisbestemming. Een reis naar Myanmar voelt alsof je terug in de tijd reist. Uit een ver verleden vind je er de prachtigste tempels. Maak tijdens je rondreis Myanmar kennis met de oprechte vriendelijkheid en bijzondere tradities.

Myanmar ligt in Zuidoost-Azië en grenst in het noordwesten aan Bangladesh en India, in het noordoosten aan China, en in het oosten en zuidoosten aan Laos en Thailand. Myanmar (de Nederlandse vooroorlogse naam is Birma) is sinds 1989 officieel Myanmar. De militaire machthebbers hebben ook de hoofdstad verplaatst van Yangon in het zuiden naar Naypyidaw in het midden van het land.

Vanwege het autocratische militaire bestuur en het muilkorven van de oppositie o.l.v. Aung San Suu Kyi was Myanmar lange tijd een omstreden land. Sinds enige tijd is Aung San Suu Kyi vrij en lid van het parlement en is er sprake van politieke ontspanning. Myanmar is een prachtige bestemming om op vakantie te gaan, nog heel authentiek, met een vriendelijke bevolking en een boeddhistische cultuur. De beste reistijd voor een reis naar Myanmar is van november tot februari, omdat de minste regen valt in deze periode en de temperatuur niet te hoog is.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer