Myanmar reizen

Terug in de tijd

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Bagan
  • Bagan
  • Monniken bij de Shwezigon pagode, Bagan

Het minder bekende Myanmar is een zeer exotische reisbestemming. Een reis naar Myanmar voelt alsof je terug in de tijd reist. Uit een ver verleden vind je er de prachtigste tempels. Maak tijdens je rondreis Myanmar kennis met de oprechte vriendelijkheid en bijzondere tradities. Lees verder...

Maak je rondreis Myanmar onvergetelijk door met een luchtballon over de tempelvlakte van Bagan te zweven. Deze zonsopkomst evenaren wordt een mooie uitdaging. Of stap aan boord van The Yangon Circular Railway, een treintraject dat de buitenwijken van de stad Yangon doorkruist en je een kijkje in het dagelijks leven geeft. Ook het magische Inle-meer is een onmisbare toevoeging aan je rondreis Myanmar.

Een reis naar Myanmar combineren met een bezoek aan India of Laos is heel goed mogelijk. De reisexperts van VNC Asia Travel nemen graag de opties met je door.

Onze reisexperts helpen je graag bij het samenstellen van individuele Myanmar-reizen of een internationale groepsreis en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden, zodat je de imponerende geschiedenis en bijzondere bevolking van dit land op je eigen manier ervaart.

VNC Asia Travel
Wil je zelf je Myanmar-vakantie samenstellen? Laat je inspireren door een bestaande rondreis of leg je wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een rondreis Myanmar. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Onze reisexperts maken graag een reisvoorstel voor je. Zij hebben Myanmar zelf bezocht en kunnen je optimaal adviseren bij de keuze van je ideale reis naar Myanmar!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Myanmar
Nathalie de Leeuw Reisexpert

In Myanmar lijkt de tijd te hebben stil gestaan en daarom is het voor mij een van de meest geweldige landen ter wereld. U treft er schitterende pagodes, een prachtig natuur en een immens vriendelijke bevolking.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Markt Inle Meer
Impression
Employee
Shwedagon pagode
Impression
Employee
Ballonvaart
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat klaar. Wél verzoeken wij je om je vooraf in te schrijven.

zaterdag 24 mrt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Myanmar

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.