Myanmar reizen

Terug in de tijd

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Bagan
  • Bagan
  • Monniken bij de Shwezigon pagode, Bagan

Het minder bekende Myanmar is een zeer exotische reisbestemming. Een reis naar Myanmar voelt alsof u terug in de tijd reist. Uit een ver verleden vindt u er de meest prachtige tempels. Maak tijdens uw rondreis Myanmar kennis met de oprechte vriendelijkheid en bijzondere tradities. Lees verder...

Myanmar stond bekend als een omstreden reisbestemming, vanwege het politieke regime. Dat is sinds 2012 veranderd. Myanmar moderniseert zich enigszins, maar blijft de originaliteit behouden.

Maak uw rondreis Myanmar onvergetelijk door met een luchtballon over de tempelvlakte van Bagan te zweven. Deze zonsopkomst evenaren wordt een mooie uitdaging. Of stap aan boord van The Yangon Circular Railway, een treintraject die de buitenwijken van de stad Yangon doorkruist en u een kijkje in het dagelijks leven geeft. Ook het magische Inle Meer is een onmisbare toevoeging aan uw rondreis Myanmar.

Uw reis naar Myanmar combineren met een bezoek aan India of Laos is heel goed mogelijk. De reisexperts van VNC Asia Travel nemen graag de opties met u door.

Onze reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van individuele Myanmar reizen of een internationale groepsreis en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Zodat u de imponerende geschiedenis en bijzondere bevolking van dit land op uw eigen wijze ervaart.

VNC Asia Travel
Wilt u zelf uw Myanmar vakantie samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis of leg uw wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een rondreis Myanmar. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Myanmar zelf bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Myanmar!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Myanmar
Ilja Wilmer Reisexpert

Gezellig kletsen met de lokale bevolking, varen over het Inle Meer, struinen over de tempel vlakte van Bagan. Wat een heerlijk land!

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Markt Inle Meer
Impression
Employee
Shwedagon pagode
Impression
Employee
Ballonvaart
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

vrijdag 13 okt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Myanmar

Aanmelden

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Myanmar

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.