Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Mongolië

Visum

Terug

Voor reizen naar Mongolië moet iedere reiziger in het bezit zijn van een geldig paspoort en het juiste visum. 

Dit visum dient voor vertrek te worden aangevraagd en je paspoort moet bij vertrek uit Mongolië nog 6 maanden geldig zijn. 

Voor al onze reizen geldt dat de visa niet zijn inbegrepen. Iedere reiziger is er zelf verantwoordelijk voor over de juiste grensdocumenten te beschikken. VNC Asia Travel verstrekt de eventuele uitnodigingen en andere papieren die nodig zijn om een visum aan te vragen.  

Je kunt de visumaanvraag zelf regelen bij de ambassade van Mongolië in Brussel of het honorair consulaat van Mongolië in Breda, of je kunt gebruik maken van een visumdienst. VNC Asia Travel werkt samen met de NV&AI (Nederlandse Visumdienst en Ambassade Informatie), die de visumaanvraag voor je kan regelen. Op hun website www.visuminfo.nl vind je alle informatie die nodig is om het visum aan te vragen en duidelijke instructie hoe je dat moet doen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe