Mongolië reizen

Eindeloze grasvlakten en indrukwekkende cultuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Meedoen aan de paardenraces kunnen alleen de allerjongsten
  • Op weg naar de Gierenvallei bij Dalanzadgad.
  • Gerkamp Terelj

Bij een rondreis Mongolië ligt de nadruk op de cultuur (lamaïstische religie), het landschap van de steppen en de levenswijze van de Mongolen. De Mongolen staan bekend als gastvrije en eerlijke mensen. De woeste strijders, de horden van Djenghiz Khan, zijn tot rust gekomen, maar hun verleden is niet vergeten. Lees verder...

Echte wildernis en ongerepte woestijnlandschappen. Elementen die onbetwist thuishoren in uw rondreis Mongolië. Ontdek de bizarre rotsformaties van de Gobiwoestijn of de bergweiden en ijsformaties in de Yol Vallei. Logeren bij de nomaden in een échte Ger, varen op het Baikal Meer, onthaasten tijdens de beroemdste treinreis ter wereld of eeuwenoude boeddhistische kloosters bezoeken. Hoe uw rondreis Mongolië er ook uit gaat zien, één ding is zeker; de onherbergzaamheid, spectaculaire vergezichten en vriendelijkheid van de bevolking zal u voor altijd bijblijven.

VNC Asia Travel biedt de individuele reiziger diverse mogelijkheden om dit uitgestrekte land te ontdekken, onder meer in combinatie met de Trans Siberië Express. Een combinatiereis Mongolië en China is ook een passende optie.

Onze Mongolië reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis Mongolië of internationale groepsreis en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden.

VNC Asia Travel
Wilt u zelf uw Mongolië vakantie samenstellen? Laat u inspireren door een van onze bestaande Mongolië reizen of leg uw wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een rondreis Mongolië. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij kennen het land goed en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale Mongolië vakantie!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Mongolië
Anne VandeScheur Reisexpert

Mongolië waar reizen nog zo puur is. Terwijl de meeste mensen maar een paar dagen in Ulan Bator doorbrengen, trok ik er bijna 3 weken voor uit. De autoritten zijn dan wel lang maar je kijkt je ogen uit!

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
De Tsataan-gemeenschap
Impression
Employee
Het Naadam festival
Impression
Employee
Ulan Bator
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag Mongolië

Aanmelden

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Mongolië

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.