Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Laos

Lokale keuken

Terug

In Laos kun je voor een paar euro uitstekend eten. 

Laos ligt niet aan de zee, dus wordt er weinig vis geserveerd. Varkensvlees en kip worden vaak verwerkt in gerechten. Andere specialiteiten zijn soepen, rijstesoep met vis, gebakken ei, miegerechten, knapperig gebakken, gegrilde of  gestoomde vis, gebakken rijst, roergebakken groente, loempiaatjes, eend, hete salades, pudding en banaan in kokosmelk.

Probeer ook eens een laap-schotel en laat je aangenaam verrassen. Als smaakversterker dient vooral de (gelukkig grof gesneden) lombok. De schotels zijn vaak erg heet. Het voedsel dat in hotels en in sommige restaurants wordt geserveerd is wat minder pedis; men houdt rekening met de ‘zwakke magen’ van de meeste buitenlanders. De Lao eten met stokjes, alleen kleefrijst wordt met de vingers gegeten. De buitenlandse gasten wordt wel bestek aangeboden

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.