Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Laos

Infrastructuur

Terug

Tijdens een rondreis Laos met VNC Asia Travel worden de lange afstanden afgelegd per binnenlandse vlucht. Kortere afstanden worden gedaan per privé auto met chauffeur. 

De wegen tussen de bekende plaatsen zijn over het algemeen goed. De laatste jaren zijn er veel nieuwe wegen aangelegd met Chinees geld. Ga je wat meer van de begaande paden hou dan rekening met slechte wegen en dus een langere reistijd. 

De Mekong-rivier is een belangrijke, in Laos maar liefst 2.030 km lange, waterweg. Een leuke tocht is de 6-daagse cruise van Luang Prabang naar Vientiane. Per comfortabel cruiseschip reis je op je gemak over de Mekong-rivier. 

In het diepe zuiden van Laos kun je een luxueuze driedaagse cruise maken door Si Phan Don, de 4000 eilanden in de Mekong-delta. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.