Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Laos

Gezondheid

Terug

In de grote steden zijn eenvoudige ziekenhuizen te vinden, maar voor ernstige problemen is het beter naar Thailand of Europa te gaan.

Maag-/darmstoorniss
Velen krijgen vooral in de eerste dagen last van diarree. Dit is normaal gesproken geen gevolg van de slechte kwaliteit van het voedsel, maar van de omschakeling naar een ander dieet en klimaat. Bij voedselbereiding wordt niet altijd schoon water gebruikt. We raden aan om imodium, norit en/of zoutoplossingen (ORS) mee te nemen. Ook is het beter niet uit open kranen of opgewarmde thee te drinken en ongekookte groente (salades) of geschild fruit te eten.

Vaccinaties

Vaccinatie tegen gele koorts is verplicht indien je naar een besmet gebied gaat. Vaccinaties tegen DTP, hepatitis-A en tyfus zijn aan te raden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de GGD: https://www.ggd.nl/

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.