Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Laos

Ongerepte natuur en authentieke dorpen

Terug

Laos, ingesloten tussen China, Vietnam, Thailand en Cambodja, heeft zich geleidelijk geopend. Het land blijkt nog zeer traditioneel en de groene natuur is er prachtig. Tijdens je rondreis Laos ontmoet je de gastvrije bevolking en een levendige, alles doordringende boeddhistische cultuur.

Laos, officieel Democratische Volksrepubliek Laos, is een land in Zuidoost-Azië. Een inwoner van Laos heet een Lao of Laotiaan. De religie is overwegend het boeddhisme en het land kenmerkt zich ook door veel groen. Tijdens je rondreis door Laos ontmoet je er een gastvrije bevolking en een levendige, alles doordringende boeddhistische cultuur met vele prachtige tempels. De 'cultuurhoofdstad' is Luang Prabang in het noorden. In de omgeving tref je veel groen en dorpen met traditioneel leven. De hoofdstad Vientiane ligt aan de Mekong-rivier en biedt zowel per vliegtuig als over land toegang tot Laos vanuit Thailand. Bijzonder is het zuiden van Laos. Daar wordt het beeld bepaald door de Mekong-rivier en tref je ook restanten van de Khmer-cultuur. Laos heeft een tropisch klimaat met twee seizoenen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.