Rondreis Laos

Ongerepte natuur en authentieke dorpen

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Luang Prabang staat vol met tempels
  • Jonge monniken, Laos
  • De Mekong rivier bij Vang Vieng

Laos, ingesloten tussen China, Vietnam, Thailand en Cambodja, heeft zich geleidelijk geopend. Het land blijkt nog zeer traditioneel en de groene natuur is er prachtig. Tijdens uw rondreis Laos ontmoet u de gastvrije bevolking en een levende, alles doordringende boeddhistische cultuur. Lees verder...

Laat u tijdens uw vakantie Laos verrassen door het charmante stadje Luang Prabang. De tempels zijn in zeer goede staat en de sfeer die deze stad uitademt maakt deze stad bij vele reizigers favoriet. Op slechts 30 kilometer buiten de stad schitteren de Kuang Si watervallen, één van de mooiste watervallen van Azië. De hoofdstad van Laos, Vientiane, ligt aan de Mekong-rivier.

Bijzonder is het zuiden van Laos. Dit gebied wordt minder bezocht, maar is een mooie toevoeging aan uw rondreis Laos. In het zuiden wordt het beeld bepaald door de Mekong-rivier en de 4000 eilanden (Si Phan Don). U treft er ook restanten aan van de Khmer-cultuur.

Combineer uw rondreis Laos bijvoorbeeld met ChinaVietnam of Cambodja voor een zeer afwisselende Azië vakantie.

Onze Laos reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis Laos of internationale groepsreis. Zodat u zorgeloos kennismaakt met een bijzonder land waar de term ‘slow traveling’ uitgevonden lijkt te zijn.

VNC Asia Travel
Wilt u zelf uw vakantie Laos samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande Laos rondreis of leg uw wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een rondreis Laos. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Laos bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Laos!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Laos
Ilja Wilmer Reisexpert

Als ik aan Laos denk, dan zie ik kleurrijke minderheden die leven in huizen op palen of in prachtige groene gebieden. Als echte liefhebber van natuur en cultuur kun je hier je hart ophalen.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Op de fiets
Impression
Employee
Ziplinen
Impression
Employee
Avondmarkt:
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.