Rondreis Laos

Ongerepte natuur en authentieke dorpen

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Luang Prabang staat vol met tempels
  • Jonge monniken, Laos
  • De Mekong rivier bij Vang Vieng

Laos, ingesloten tussen China, Vietnam, Thailand en Cambodja, heeft zich geleidelijk geopend. Het land blijkt nog zeer traditioneel en de groene natuur is er prachtig. Tijdens je rondreis Laos ontmoet je de gastvrije bevolking en een levendige, alles doordringende boeddhistische cultuur. Lees verder...

Laat je tijdens je vakantie Laos verrassen door het charmante stadje Luang Prabang. De tempels zijn in zeer goede staat en de sfeer die deze stad ademt, maakt deze stad bij vele reizigers favoriet. Op slechts 30 kilometer buiten de stad schitteren de Kuang Si-watervallen, behorend tot de mooiste watervallen van Azië. De hoofdstad van Laos, Vientiane, ligt aan de Mekong-rivier.

Bijzonder is het zuiden van Laos. Dit gebied wordt minder bezocht, maar is een mooie toevoeging aan je rondreis Laos. In het zuiden wordt het beeld bepaald door de Mekong-rivier en de 4000 eilanden (Si Phan Don). Je treft er ook restanten aan van de Khmer-cultuur.

Combineer je rondreis Laos bijvoorbeeld met ChinaVietnam of Cambodja voor een zeer afwisselende Azië-vakantie.

Onze Laos-reisexperts helpen je graag bij het samenstellen van een individuele rondreis Laos of internationale groepsreis, zodat je zorgeloos kennismaakt met een bijzonder land waar de term ‘slow traveling’ uitgevonden lijkt te zijn.

VNC Asia Travel
Wil je zelf je vakantie Laos samenstellen? Laat je inspireren door een bestaande Laos-rondreis of leg je wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een rondreis Laos. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Onze reisexperts maken graag een reisvoorstel voor je. Zij hebben Laos bezocht en kunnen je optimaal adviseren bij de keuze van je ideale reis naar Laos!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Laos
Ilja Wilmer Reisexpert

Als ik aan Laos denk, dan zie ik kleurrijke minderheden die leven in huizen op palen of in prachtige groene gebieden. Als echte liefhebber van natuur en cultuur kun je hier je hart ophalen.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Op de fiets
Impression
Employee
Ziplinen
Impression
Employee
Avondmarkt:
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat klaar. Wél verzoeken wij je om je vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.