Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Kirgizië

Reisdocumenten

Terug

Om te reizen naar Kirgizië moet iedere reiziger in het bezit zijn van een paspoort dat nog minimaal 6 maanden na terugkeer geldig is. Is je reisduur korter dan 60 dagen? Dan heb je geen visum nodig.

Verder moet je minimaal één lege bladzijde in je paspoort hebben. Ook moet je in het bezit zijn van een retourticket of een ticket naar je volgende bestemming (e-ticket mag ook). We raden je aan een kopie van het landarrangement mee te nemen en soms moet je kunnen aantonen dat je voldoende geld bij je hebt. Heb je niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit, controleer dan tijdig bij de ambassade of het consulaat van Kirgizië of voor jou dezelfde regels gelden.

Voor bijna al onze reizen geldt dat de visa niet zijn inbegrepen. Iedere reiziger is er zelf verantwoordelijk voor over de juiste grensdocumenten te beschikken. VNC Asia Travel verstrekt de eventuele uitnodigingen en andere papieren die nodig zijn om een visum aan te vragen.

In Kirgizië moet iedereen zich altijd en overal kunnen legitimeren. Draag daarom altijd je paspoort bij je.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer