Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Kirgizië

Infrastructuur

Terug

Wie naar Kirgizië reist kan aanvliegen op Bishkek Manas International Airport, de enige internationale luchthaven van het land. Binnen Kirgizië reis je over de weg, per auto met chauffeur.

Kirgizië heeft een uitgebreid wegennetwerk, maar niet alle wegen zijn verhard. Tussen Bishkek en het Issyk Kul-meer, en helemaal rondom het Issyk Kul-meer is de weg geasfalteerd of in elk geval verhard. Dit geldt ook voor belangrijke doorvoerroutes zoals de hoofdweg van Bishkek naar Osh en naar Naryn. Op andere binnenlandse wegen krijg je soms te maken met gravel en zijn de wegen niet altijd en overal in goede conditie.

Over de hoofdwegen kun je ook naar de naburige landen reizen. Vanuit Bishkek kun je over de weg via de grensovergang Korday naar Almaty in Kazachstan reizen, een rit van ca. 3,5 uur. Met onze individuele rondreis Kirgizië en Oezbekistan reis je over de weg via hoge bergpassen naar Osh, waar je de grens met Oezbekistan oversteekt naar de Ferganavallei. Een heel oude route die al gebruikt werd ten tijde van de legendarische Zijderoute.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer