Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Kirgizië

Het land voor avonturiers en natuurliefhebbers

Terug

VNC Asia Travel brengt je naar het Centraal-Aziatische land Kirgizië, dat bekendstaat om zijn prachtige natuur. De machtige besneeuwde pieken van het Tian Shan-gebergte, groene valleien en bergmeren domineren het landschap en maken je Kirgizië-vakantie onvergetelijk.

Ben je een beetje avontuurlijk ingesteld en houd je van natuur, ruige berglandschappen en vergezichten over besneeuwde bergtoppen? Dan is Kirgizië een bestemming voor jou! Je kunt aanvliegen op de hoofdstad Bishkek. Onze reizen brengen je naar alle hoogtepunten van dit bijzondere bergland. Onderweg zie je prachtige alpine meren als Issyk-kul en Song-kul. Je overnacht onderweg in een yurt bij de nomaden en bij de Kirgiezen thuis. Tijdens ritten over hoge bergpassen geniet je van ruige natuur, je maakt korte wandelingen of ritjes te paard en geniet van de gastvrijheid van de Kirgiezen.

Echte aanrader is om Kirgizië te combineren met buurland Oezbekistan. Via de Fergana-vallei kun je helemaal overland van het ene naar het andere land reizen langs de eeuwenoude Centraal-Aziatische Zijderoute. Is Kirgizië een echte natuurbestemming, in Oezbekistan kun je je in steden als Buchara en Samarkand vergapen aan wonderschone bouwkunst uit de tijd van heersers als Amir Timur.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer