Kirgizië reizen

Het land voor avonturiers en natuurliefhebbers

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Altyn Arashan berg vallei
  • De lokale markt
  • Een moskee in Osh met de Sulayman Too berg op de achtergrond

VNC Asia Travel brengt u naar het Centraal-Aziatische land Kirgizië, wat bekend staat om zijn prachtige natuur. De machtige besneeuwde pieken van het Tian Shan gebergte, groene valleien en fraaie meren domineren het landschap en maken uw Kirgizië vakantie onvergetelijk. Lees verder...

De bevolking bestaat van origine uit nomaden die er hun paarden en schapen weiden. Wordt er u een glaasje ‘kümüz’ tijdens uw Kirgizië vakantie aangeboden? Neem, al is het uit beleefdheid, zeker een slokje van deze gefermenteerde paardenmelk, het is tenslotte volksdrank nummer één.

In de steden van Kirgizië zijn er tegenwoordig eenvoudige, maar redelijke, toeristische voorzieningen. U kunt er tijdens uw vakantie Kirgizië overnachten in yurts en fraaie trekkings maken door de bergen van de Tian Shan en de Pamir Alay. Ook voor de liefhebber van paardrijden zijn er volop mogelijkheden.

Kirgizië is zeer goed te combineren met buurlanden als China en Oezbekistan. Onze Kirgizië reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van individuele Kirgizië reizen of internationale groepsreis en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Zodat u dit bijzondere land, wat ook wel het Zwitserland van Azië wordt genoemd, met eigen ogen kunt bewonderen.

Wilt u zelf uw Kirgizië reis samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis of leg uw wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een rondreis Kirgizië. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben het land bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Kirgizië!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Kirgizië
Margreet Versteijlen Reisexpert

Een tegenhanger van Oezbekistan, geen cultuur, maar een overweldigende natuur, met het tweede grootste bergmeer ter wereld, na het Titicaca meer.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Verblijf bij het Song Kul meer
Impression
Employee
Verblijf in een homestay
Impression
Employee
Verblijf in Cho Kemin
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.