Kirgizië reizen

Het land voor avonturiers en natuurliefhebbers

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Altyn Arashan berg vallei
  • De lokale markt
  • Een moskee in Osh met de Sulayman Too berg op de achtergrond

VNC Asia Travel brengt je naar het Centraal-Aziatische land Kirgizië, dat bekendstaat om zijn prachtige natuur. De machtige besneeuwde pieken van het Tian Shan-gebergte, groene valleien en fraaie meren domineren het landschap en maken je Kirgizië-vakantie onvergetelijk. Lees verder...

De bevolking bestaat van origine uit nomaden die er hun paarden en schapen weiden. Wordt je tijdens je Kirgizië-vakantie een glaasje ‘kümüz’ aangeboden? Neem, al is het uit beleefdheid, zeker een slokje van deze gefermenteerde paardenmelk, het is tenslotte volksdrank nummer één.

In de steden van Kirgizië zijn er tegenwoordig eenvoudige, maar redelijke, toeristische voorzieningen. Je kunt er tijdens je vakantie Kirgizië overnachten in yurts en fraaie trekkings maken door de bergen van de Tian Shan en de Pamir Alay. Ook voor de liefhebber van paardrijden zijn er volop mogelijkheden.

Kirgizië is zeer goed te combineren met buurlanden als China en Oezbekistan. Onze Kirgizië-reisexperts helpen je graag bij het samenstellen van individuele Kirgizië-reizen of internationale groepsreizen en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Zodat je dit bijzondere land, dat ook wel het Zwitserland van Azië wordt genoemd, met eigen ogen kunt bewonderen.

Wil je zelf je Kirgizië-reis samenstellen? Laat je inspireren door een bestaande rondreis of leg je wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een rondreis Kirgizië. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Onze reisexperts maken graag een reisvoorstel voor je. Zij hebben het land bezocht en kunnen je optimaal adviseren bij de keuze van je ideale reis naar Kirgizië!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Kirgizië
Margreet Versteijlen Reisexpert

Een tegenhanger van Oezbekistan, geen cultuur, maar een overweldigende natuur, met het tweede grootste bergmeer ter wereld, na het Titicaca meer.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Verblijf bij het Song Kul meer
Impression
Employee
Verblijf in een homestay
Impression
Employee
Verblijf in Cho Kemin
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat klaar. Wél verzoeken wij je om je vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.