Iran reizen

Het oude Perzië

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • De Sheikh Lotfollah Moskee in Isfahan
  • Persepolis
  • De Armeense Vank kathedraal in Isfahan

De Iran-reizen van VNC Asia Travel brengen je naar een bijzondere bestemming met een zeer rijk verleden en een turbulent heden. Tijdens een rondreis Iran ervaar je het oude Perzië, het Perzië uit de klassieke tijd. Onze Iran-reizen leiden je dwars door het Perzië van de legendarische Zijderoute en de grootse islamitische beschavingen met een bouwkunst die model stond voor de hele islamitische wereld. Lees verder...

Iran is ook een jong land met een open en gastvrije bevolking. Een jonge bevolking die nadrukkelijk naar buiten kijkt en je met veel enthousiasme ontvangt tijdens je vakantie Iran.

Interessante toevoegingen aan je rondreis Iran zijn Isfahan met de imposante Vrijdagmoskee en de sfeervolle theehuizen, de ruïnes van Persepolis in het zuiden en de bruisende hoofdstad Teheran. Ook de moeite waard zijn de steden Mashad, Kashan, Kerman, Tabriz en Yazd. Of bezoek een van de vele kleurrijke bazaars. Je rondreis Iran uitbreiden? Overweeg een combinatie met Oezbekistan. De reisexperts van VNC Asia Travel adviseren je graag.

VNC Asia Travel
VNC Asia Travel is dé Iran-specialist voor een unieke rondreis Iran. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige rondreizen in Azië, geheel op maat. VNC Asia Travel biedt zowel internationale rondreizen Iran als talloze mogelijkheden voor individuele reizen naar Iran.

Onze Iran-reisexperts helpen je kiezen uit ons zorgvuldig samengestelde aanbod individuele rondreizen en internationale groepsreizen naar Iran. Kies voor een rondreis Iran als je wilt kennismaken met de zeer vriendelijke Iraniërs en hun cultuurrijke land. 

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Iran
Daphne van Cauter Reisexpert

Mijn favoriete gerecht in Iran is Kip met fesenjan. Een typische Iraanse stoofschotel met walnoot en granaatappel saus. Smullen maar!

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Bazaar in Esfahan
Impression
Employee
De Perzische keuken
Impression
Employee
Waterpijp café
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat klaar. Wél verzoeken wij je om je vooraf in te schrijven.

zaterdag 24 mrt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Iran

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.