Iran reizen

Het oude Perzië

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • De Sheikh Lotfollah Moskee in Isfahan
  • Persepolis
  • De Armeense Vank kathedraal in Isfahan

De Iran reizen van VNC Asia Travel brengen u naar een bijzonder bestemming met een zeer rijk verleden en een turbulent heden. Tijdens een rondreis Iran ervaar je het oude Perzië, het Perzië uit de klassieke tijd. Onze Iran reizen leiden u dwars door het Perzië van de legendarische Zijderoute en de grootse islamitische beschavingen en bouwkunst die model stond voor de hele islamitische wereld. Lees verder...

Ook is Iran een jong land met een open en gastvrije bevolking. Een jonge bevolking die nadrukkelijk naar buiten kijkt en u met veel enthousiasme ontvangt tijdens uw vakantie Iran.

Interessante toevoegingen aan uw rondreis Iran zijn Isfahan met de imposante Vrijdagsmoskee en de sfeervolle theehuizen, de ruïnes van Persepolis in het zuiden en de bruisende hoofdstad Teheran. Ook de moeite waard zijn de steden Mashad, Kashan, Kerman, Tabriz en Yazd. Of bezoek een van de vele kleurrijke bazaars. Uw rondreis Iran uitbreiden? Overweeg een combinatie met Oezbekistan. De reisexperts van VNC Asia Travel adviseren u graag.

VNC Asia Travel
VNC Asia Travel is dé Iran specialist voor uw unieke rondreis Iran. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige rondreizen in Azië, geheel op maat. VNC Asia Travel biedt zowel internationale rondreizen Iran als talloze mogelijkheden voor individuele reizen naar Iran op maat.

Onze Iran reisexperts helpen u kiezen uit ons zorgvuldig samengestelde aanbod individuele rondreizen en internationale groepsreizen naar Iran. Kies voor een rondreis Iran als u wilt kennismaken met de zeer vriendelijke Iraniërs en hun cultuurrijke land. 

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Iran
Daphne van Cauter Reisexpert

Persepolis, wat moet dit een machtige paleisstad zijn geweest. Bijzonder om zo anno 21ste eeuw door de Poort der Naties, met de reusachtig gevleugelde stieren met mensenhoofden, te lopen.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Bazaar in Esfahan
Impression
Employee
De Perzische keuken
Impression
Employee
Waterpijp café
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Iran

Aanmelden

zaterdag 24 mrt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Iran

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.