Hongkong reizen

Een mengeling van Oost en West

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • De haven en skyline van Hongkong
  • Een van de vele avondmarkten in Hongkong
  • De Tian Tan Boeddha op Lantau Island

Na 99 jaar een Britse kroonkolonie te zijn geweest, hoort de levendige metropool Hongkong sinds 1997 weer bij de Volksrepubliek China. Maar nog altijd is die eigenaardige mengeling van Oost en West zichtbaar in het altijd fascinerende straatbeeld. Hypermoderne high-tech en eeuwenoude tradities wisselen elkaar non-stop af. Lees verder...

Hongkong is een boeiend begin- of eindpunt van uw reis naar China, maar ook geschikt als onderdeel van uw rondreis JapanZuid-KoreaTaiwan of zelfs Australië of Nieuw-Zeeland.

Bewonder tijdens uw citytrip Hongkong van het adembenemende uitzicht vanaf The Peak, een van de topattracties van Hongkong. Vooral ’s avonds, wanneer de stad verlicht is, is dit een aanrader. Of betreedt de 268 treden tellende trap om oog in oog met het bronzen beeld van de Tian Tan Boeddha te staan. Proeven van de Aziatische keuken is ook zeker een must-do tijdens een vakantie Hongkong.

VNC Asia Travel is dé specialist voor reizen naar Hongkong. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het samenstellen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Onze reisexperts hebben de eilanden en stedelijke gebieden van Hongkong bezocht om u te voorzien van alle informatie voor uw rondreis Azië met Hongkong als niet-te-missen toevoeging.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Hongkong
Claudia Tanamal Reisexpert

Hong Kong is meer dan een stad alleen. Hong Kong bestaat uit meerdere eilanden met o.a. prachtige natuurgebieden, kloosters en mooie stranden.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
De langste roltrap ter wereld
Impression
Employee
Dimsum
Impression
Employee
High tea in The Peninsula
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.