Hongkong reizen

Een mengeling van Oost en West

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • De Tian Tan Boeddha op Lantau Island
  • Een van de vele avondmarkten in Hongkong
  • De haven en skyline van Hongkong

Na 99 jaar een Britse kroonkolonie te zijn geweest, hoort de levendige metropool Hongkong sinds 1997 weer bij de Volksrepubliek China. Maar nog altijd is die eigenaardige mengeling van oost en west zichtbaar in het altijd fascinerende straatbeeld. Hypermoderne high-tech en eeuwenoude tradities wisselen elkaar non-stop af. Lees verder...

Hongkong is een boeiend begin- of eindpunt van je reis naar China, maar ook geschikt als onderdeel van een rondreis JapanZuid-KoreaTaiwan of zelfs Australië of Nieuw-Zeeland.

Bewonder tijdens je citytrip Hongkong het adembenemende uitzicht vanaf The Peak, een van de topattracties van Hongkong. Vooral ’s avonds, wanneer de stad verlicht is, is dit een aanrader. Of betreedt de 268 treden tellende trap om oog in oog met het bronzen beeld van de Tian Tan Boeddha te staan. Proeven van de Aziatische keuken is ook zeker een must-do tijdens een vakantie Hongkong.

VNC Asia Travel is dé specialist voor reizen naar Hongkong. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het samenstellen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Onze reisexperts hebben de eilanden en stedelijke gebieden van Hongkong bezocht om je te voorzien van alle informatie voor je rondreis Azië met Hongkong als niet te missen toevoeging.

Op zoek naar meer reisinspiratie? Lees ons Hongkong blog!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Hongkong
Nathalie de Leeuw Reisexpert

De manier om van Kowloon naar Hong Kong Island (of andersom) te gaan is met de Star Ferry. Naast dat het goedkoop is krijg je een fraai uitzicht over de skylines van beide delen van Hong Kong.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Dimsum
Impression
Employee
De langste roltrap ter wereld
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat klaar. Wél verzoeken wij je om je vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.