Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Cambodja

Reisdocumenten

Terug

Voor reizen naar Cambodja is een visum verplicht. Tevens heb je een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Cambodja.

Vlieg je op Phnom Penh of Siem Reap en verblijf je maximaal 90 dagen, dan kan op de luchthaven ter plaatse een visum worden verkregen tegen een contante betaling (35 USD) en inlevering van 1 pasfoto. Bij verschillende grensovergangen is het ook mogelijk om ter plaatse een visum aan te schaffen. Kosten hiervoor zijn 35 USD en ook hier moet je een pasfoto overhandigen. Mocht je zelfstandig over land reizen en vanuit een buurland Cambodja in gaan, dan is het handig om online een visum aan te vragen via https://www.evisa.gov.kh/. Dit is prijziger dan aan de grens. In alle andere gevallen vraag je van tevoren een visum aan bij de Cambodjaanse Ambassade in Brussel.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.