Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Cambodja

Infrastructuur

Terug

De gebrekkige infrastructuur van Cambodja beperkt de mobiliteit nog steeds. De verbetering en het onderhoud van belangrijke wegen waaronder national highway 5 (Poipet – Phnom Penh) zijn in grote mate afhankelijk van de financiele input van buitenlandse sponsoren. Nu de stabiliteit in het land is teruggekeerd worden verkeersaders langzaam aan verbeterd.

Privé auto met chauffeur

Tijdens een rondreis door Cambodja met VNC Asia Travel reis je per privé auto met chauffeur. Een zeer comfortabele manier van reizen.

Taxi’s

Taxi’s zijn in de grotere steden in Cambodja volop te krijgen, maar in de kleinere steden in beperkte mate. Je kunt een taxi gewoon op straat aanhouden maar onderhandel wel over de prijs voordat je instapt. De meter, indien al aanwezig, wordt meestal niet gebruikt en het is zaak om de prijs dus van tevoren vast te leggen.

Moto’s

Moto’s zijn kleine motors, erg gemakkelijk voor het afleggen van kleine afstanden in de stad, en zijn in bijna alle steden aanwezig. De bestuurder biedt zijn diensten aan en neemt de passagier achterop de motor mee.

Cyclo’s

De cyclo is een rustige manier van vervoer, mits je van tevoren een prijs afspreekt. In Phnom Penh kan een cyclo-rijder op straat worden aangehouden. Helaas verliezen ze tegenwoordig hun klanten aan de moto-rijders.

Tuk Tuk

Een makkelijke manier van transport voor de korte afstanden is de TukTuk waarbij je met meerdere personen tegelijk vervoerd kunt worden. Het is verstandig vooraf prijsafspraken te maken.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.