Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3030 160 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

VNC Asia Travel hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Cambodja

Ongelofelijke culturele rijkdom

Terug

Cambodja heeft zich snel ontwikkeld als reisbestemming. De culturele rijkdom uit het verleden en het boeddhisme als dominante religie maakt een rondreis Cambodja onweerstaanbaar. 

De geschiedenis van Cambodja is een afwisseling van grote macht en culturele bloei en van verdeeldheid en onderdrukking. De laatste dertig jaar zijn zeer tragisch geweest met als dieptepunt het regime van de Rode Khmer. Sinds een paar jaar is het land weer bezig met het opbouwen van een nieuwe toekomst.

De grote trekker Angkor ligt bij het stadje Siem Reap in het centrum van het land. Verder is natuurlijk de hoofdstad Phnom Penh een bezoek waard. Maar Cambodja heeft meer te bieden. Het zuiden van Cambodja kent sfeervolle kustplaatjes zoals Sihanoukville (Kompongsom) en Kampot. Naast mooie stranden biedt het zuiden prachtige nationale parken en een aantrekkelijke onderwaterwereld. Cambodja heeft een tropisch moesson klimaat wat onder meer betekent dat de gemiddelde jaartemperatuur rond de 27 graden ligt.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.