Cambodja reizen

Ongelofelijke culturele rijkdom

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Angkor Wat, Cambodja
  • Straatbeeld
  • Het Tonle Sap Meer bij Siem Reap

Cambodja heeft zich snel ontwikkeld als reisbestemming. De culturele rijkdom uit het verleden en het boeddhisme als dominante religie maken een rondreis Cambodja onweerstaanbaar. Lees verder...

De grote publiekstrekker van Cambodja, het ongekend mooie tempelcomplex Angkor Wat gelegen bij het stadje Siem Reap, is prachtig bij zonsopkomst. Vanuit de hoofdstad Phnom Penh sta je oog in oog met de geschiedenis van de Rode Khmer tijdens een bezoek aan de Killing Fields. Maar uiteraard heeft een rondreis Cambodja meer te bieden. Het zuiden van Cambodja, en dan in het bijzonder Sihanoukville, is een aanrader. Dit havenstadje heeft vier mooi stranden, die vooral door de week erg rustig zijn. In het westen is Battambang, daar waar de Franse koloniale architectuur goed bewaard is gebleven, de belangrijkste bestemming.

Een rondreis Cambodja is heel goed te combineren met een bezoek aan buurlanden als Vietnam en Laos. Ook daarvoor kun je terecht bij VNC Asia Travel.

VNC Asia Travel
Onze Cambodja-reisexperts helpen je graag bij het samenstellen van je individuele rondreis Cambodja of internationale groepsreis en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Zodat je de imponerende geschiedenis van dit land op je eigen manier ervaart. Wil je zelf je vakantie Cambodja samenstellen? Laat je inspireren door een bestaande Cambodja-rondreis of leg je wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een rondreis Cambodja.

VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Onze reisexperts maken graag een reisvoorstel voor je. Zij hebben Cambodja bezocht en kunnen je optimaal adviseren bij de keuze van je ideale reis naar Cambodja!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Cambodja
Nathalie de Leeuw Reisexpert

Als ik aan Cambodja denk, dan denk ik meteen aan Angkor Wat. Mijn favoriete tempel is echter niet Angkor Wat zelf, maar de jungle tempel Ta Prohm.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Een stukje geschiedenis
Impression
Employee
Smullen maar!
Impression
Employee
Angkor Wat
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat klaar. Wél verzoeken wij je om je vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.