Cambodja reizen

Ongelofelijke culturele rijkdom

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Angkor Wat, Cambodja
  • Straatbeeld
  • Het Tonle Sap Meer bij Siem Reap

Cambodja heeft zich snel ontwikkeld als reisbestemming. De culturele rijkdom uit het verleden en het boeddhisme als dominante religie maakt een rondreis Cambodja onweerstaanbaar. Lees verder...

De grote publiekstrekker van Cambodja, het ongekend mooie tempelcomplex Angkor Wat gelegen bij het stadje Siem Reap, is prachtig bij zonsopkomst. Vanuit de hoofdstad Phnom Penh, staat u oog in oog met de geschiedenis van de Rode Khmer tijdens een bezoek aan de Killing Fields. Maar uiteraard heeft een rondreis Cambodja meer te bieden. Het zuiden van Cambodja en dan in het bijzonder Sihanoukville is een aanrader. Dit havenstadje heeft vier mooi stranden, die vooral door de week erg rustig zijn. In het westen is Battambang, daar waar de Franse koloniale architectuur goed bewaard is gebleven, de belangrijkste bestemming.

Uw rondreis Cambodja is heel goed te combineren met een bezoek aan buurlanden als Vietnam en Laos. Ook daarvoor kunt u terecht bij VNC Asia Travel.

VNC Asia Travel
Onze Cambodja reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis Cambodja of internationale groepsreis en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Zodat u de imponerende geschiedenis van dit land op uw eigen wijze ervaart. Wilt u zelf uw vakantie Cambodja samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande Cambodja rondreis of leg uw wensen aan ons voor. VNC Asia Travel is namelijk dé specialist voor een rondreis Cambodja.

VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Cambodja bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Cambodja!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Cambodja
Nathalie de Leeuw Reisexpert

Als ik aan Cambodja denk, dan denk ik meteen aan Angkor Wat. Mijn favoriete tempel is echter niet Angkor Wat zelf, maar de jungle tempel Ta Prohm.

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Een stukje geschiedenis
Impression
Employee
Smullen maar!
Impression
Employee
Angkor Wat
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met VNC Asia Travel of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure VNC

Vraag onze gratis brochure aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.