bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u direct* terug.
*De mogelijkheid om u direct terug te bellen is alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Noord-Korea, de wereld van Kim

Per trein naar Pyongyang voor een rondreis door het meest gesloten land ter wereld

Noord-Korea, de wereld van Kim

Noord-Korea geldt als het meest gesloten land ter wereld. VNC Asia Travel was de eerste in Nederland die er toegang kreeg en er nu al vele jaren ervaring heeft. Noord-Korea is een zeer fascinerende reisbestemming; niet geschikt voor toeristen, voor echte reizigers een bijzondere belevenis. In deze route bezoeken we een groot deel van het land, inclusief het oude Kaesong, de grens bij Panmunjom, twee steden en een berggebied aan de oostkust.

Vanuit Beijing reist u met de nachttrein naar Dandong. Daar ziet u het uiteinde van de Chinese Muur en de gebroken brug in de grensrivier. In Pyongyang zijn vele ‘revolutionaire’ bezienswaardigheden, zoals de leidersbeelden, de Toren van de Juche Idee en het geboortehuis van Kim Il Sung. In Hamhu...
Lees meer

Vanuit Beijing reist u met de nachttrein naar Dandong. Daar ziet u het uiteinde van de Chinese Muur en de gebroken brug in de grensrivier. In Pyongyang zijn vele ‘revolutionaire’ bezienswaardigheden, zoals de leidersbeelden, de Toren van de Juche Idee en het geboortehuis van Kim Il Sung. In Hamhung ziet u o.a. een feodaal huis en een landbouwcoöperatie. In de havenstad Wonsan bezoekt u het 'revolutionaire station'. Het prachtige berglandschap van Kumgangsan ervaart u bij een mooie wandeling. In Sariwon ziet u de gerestaureerde Folk Street en op de berg Jongbang een eeuwenoude boeddhistische tempel. Zeer bijzonder is Panmunjom, waar sinds 1953 de demarcatielijn loopt tussen de beide Korea's. In de oude hoofdstad Kaesong ziet u het Koryo Museum en de tombe van koning Kongmin. In het mooie berggebied van Myohyang bezoekt u de grote klassieke Pohyon Tempel en het Vriendschapscentrum waarin buitenlandse giften aan de leiders zijn tentoongesteld.

Suggestie

In Korea zult u, buiten wat geld voor drankjes en fooien, weinig uitgeven. Wilt u iets bijzonders zoals insam (ginseng) kopen, neem dan voldoende cash euro’s mee.

Inklappen
Prijs berekenen

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Overige info

Intercontinentale vluchten: KLM
De reissom is gebaseerd op de goedkoopste boekingsklasse en inclusief de luchthavenbelasting en toeslagen, voor zover nu bekend. Eventuele wijzigingen worden verwerkt in de reissom.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
Internationale vluchten; transfers; vervoer per nachttrein en bus; overnachtingen in hotels met ontbijt; in Noord-Korea alle maaltijden en een volledig excursieprogramma met begeleiding door 2 lokale gidsen; vlucht Pyongyang-Beijing; Nederlandse reisbegeleiding; voorbereidingsbijeenkomst.

Niet inbegrepen:
Visa voor China en Noord-Korea; ticketingkosten; dossierkosten € 35 per boeking; bijdrage CGR (Calamiteitenfonds) € 2,50 per boeking; overige maaltijden; optionele excursies; fooien; verzekeringen; overige persoonlijke uitgaven.

Inklappen