bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u direct* terug.
*De mogelijkheid om u direct terug te bellen is alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Onze reizen naar Zuid-Korea

In 't Kort

Zuid-Korea staat vooral bekend om zijn industrie; minder bekend is dat Zuid-Korea een land is met een eeuwenoude cultuur, keizerlijke monumenten en prachtig gelegen tempels. Seoul is de moderne hoofdstad van het land, en heeft ook veel oude bezienswaardigheden, zoals het Kyongbok Paleis.

Het Korean Folk Village is via een dagtocht te bezoeken. Panmunjom ligt aan de grens en men kan hier uitkijken over Noord-Korea. In het centrum van...

Lees meer

Het Korean Folk Village is via een dagtocht te bezoeken. Panmunjom ligt aan de grens en men kan hier uitkijken over Noord-Korea. In het centrum van het land zijn enkele fraaie parken met mooi gelegen tempels, o.a. Seoraksan en Songnisan. Aan de zuidoostkust liggen historische steden als Gyeongju, met talrijke monumenten die aan het roemrijke verleden herinneren.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een rondreis Zuid-Korea. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Zuid-Korea zit al meer dan 25 jaar in het programma. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Zuid-Korea doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droom vakantie Zuid-Korea.

Lees minder
Zoekfilters
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(5)
(0)
(3)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)