bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u direct* terug.
*De mogelijkheid om u direct terug te bellen is alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Onze reizen naar Vietnam

In 't Kort

Vietnam is inmiddels volop ontdekt als interessante bestemming, die ook qua natuur en op cultureel gebied veel heeft te bieden. Vietnam heeft een rijk verleden waarvan vele monumenten getuigen.

De belangrijkste bestemmingen zijn in het noorden Hanoi, de Halong Baai en Sapa, in het centrum Hue, Danang en Hoi An, en in het zuiden Hochiminh-s...

Lees meer

De belangrijkste bestemmingen zijn in het noorden Hanoi, de Halong Baai en Sapa, in het centrum Hue, Danang en Hoi An, en in het zuiden Hochiminh-stad (Saigon). De rijstvelden van de Mekong Delta bieden een pittoresk platteland. In de berggebieden leven veel minderheden nog traditioneel. U treft in ons aanbod prachtige groepsreizen en bouwstenen en diverse (voorbeeld-)reizen voor individuele reizen op maat naar Vietnam.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een reis in Vietnam. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. VNC Asia Travel was in Nederland de eerste die reizen naar Vietnam aanbood. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Vietnam doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Vietnam.

Lees minder
Zoekfilters
(0)
(0)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(8)
(0)
(0)
(1)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)