bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u terug. (Alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur).

Onze reizen naar Tibet

Fotoserie

Tibet

10 foto's

 • Lhasa, Sera Klooster Tibet

  Lhasa, Sera Klooster

 • Tibetaanse gebedsdienst Tibet

  Tibetaanse gebedsdienst

 • Op het dak van het Drepung Klooster in Lhasa Tibet

  Op het dak van het Drepung Klooster in Lhasa

 • Het Ganden Klooster in Tibet Tibet

  Het Ganden Klooster in Tibet

 • De 'heilige' berg Kailash in Tibet Tibet

  De 'heilige' berg Kailash in Tibet

 • De 'heilige' berg Kailash in Tibet Tibet

  De 'heilige' berg Kailash in Tibet

 • Stoepa's bij de Kailash in Tibet Tibet

  Stoepa's bij de Kailash in Tibet

 • Tibet: gebedsmolens Tibet

  Tibet: gebedsmolens

 • Tibetaanse monniken in religieus debat Tibet

  Tibetaanse monniken in religieus debat

 • Tibet Tibet

  Tibet

Video

1 Video

 • http://www.youtube.com/embed/yMPxhDQCGfM

In 't Kort

Tibet, het Dak van de Wereld, en de provincie Xinjiang vormen samen de westelijke helft van het Chinese Rijk. In de spectaculaire hooglanden van Tibet is de ijle lucht doordrenkt van het bijzondere Tibetaanse boeddhisme met zijn kloosters en lama's.

Tibet is als het Tibet Autonomous Region onderdeel van China. Hoewel Tibet dus een iets andere status heeft dan andere Chinese provincies valt het...

Lees meer

Tibet is als het Tibet Autonomous Region onderdeel van China. Hoewel Tibet dus een iets andere status heeft dan andere Chinese provincies valt het onder het gezag van de Chinese overheid.

De Tibet AR (Tibet Autonome Regio, de provincie Tibet) is kleiner dan wat we zouden kunnen omschrijven als het Tibetaanse cultuurgebied. Dat strekt zich ook uit tot het noorden van de provincie Yunnan, het westen van Sichuan en het zuiden van Qinghai. Ook gebieden buiten China, zoals Bhutan, Sikkim, delen van Nepal en Ladakh (India) kunnen ertoe worden gerekend.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een rondreis Tibet. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben de prachtige gebieden van Tibet vele malen bereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Tibet.

U kunt heel goed individueel reizen door Tibet, maar niet op de bonnefooi! Uw reis moet van tevoren zijn geregeld via een erkende reisorganisatie opdat u het vereiste reis-permit voor Tibet krijgt toegekend. Ook kunt u ervoor kiezen om samen te reizen met andere geïnteresseerden, in internationaal gezelschap.

In de afgelopen jaren is Tibet bepaalde periodes gesloten geweest voor buitenlandse reizigers. Dat kan altijd opnieuw gebeuren en soms wordt dat pas op het moment dat het reisverbod ingaat bekendgemaakt. Bij het reizen door Tibet neemt u dus het risico dat Tibet door de autoriteiten, soms om niet duidelijke redenen, wordt gesloten en dat u uw reis moet wijzigen en daarvoor kosten maakt of dat er om andere redenen extra kosten zijn door zaken buiten onze macht (bv. wegverstoringen etc.). VNC Asia Travel kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld. De eventuele meerkosten zijn voor rekening van de reiziger. U dient een adequate reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Lees minder