bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u direct* terug.
*De mogelijkheid om u direct terug te bellen is alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Onze reizen naar Oezbekistan

In 't Kort

De reizen van VNC Asia Travel naar Oezbekistan brengen u naar een land in Centraal-Azië dat bezig is zijn culturele identiteit te herontdekken. Het is immers nog maar kort geleden dat het zich uit de Sovjet-omhelzing heeft losgemaakt.

Vooral het culturele erfgoed van de islam komt opnieuw tot leven. Hier was eens het geestelijke brandpunt van de islamitische beschaving in de rijk...

Lees meer

Vooral het culturele erfgoed van de islam komt opnieuw tot leven. Hier was eens het geestelijke brandpunt van de islamitische beschaving in de rijke handelscentra Samarkand en Bukhara. Dit zijn belangrijke steden langs de oude Zijderoute, waar eeuwenlang via karavaanroutes handel is gedreven tussen Oosterse en Westerse beschavingen.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een rondreis Oezbekistan. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben de prachtige gebieden van Oezbekistan doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Oezbekistan.

Lees minder

Oezbekistan

Zoekfilters
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)