bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u terug. (Alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur).

Onze reizen naar Noord-Korea

Fotoserie

Noord-Korea

9 foto's

 • Pyongyang, Grand Monument Noord-Korea

  Pyongyang, Grand Monument

 • Pyongyang, bruidspaar Noord-Korea

  Pyongyang, bruidspaar

 • Pyongyang, Kim Il Sung PLein Noord-Korea

  Pyongyang, Kim Il Sung PLein

 • Pyongyang, Arirang Noord-Korea

  Pyongyang, Arirang

 • Pyongyang, Grand People's Studyhouse Noord-Korea

  Pyongyang, Grand People's Studyhouse

 • Panmunjom Noord-Korea

  Panmunjom

 • Kaesong, oude centrum Noord-Korea

  Kaesong, oude centrum

 • Kumgangsan, Samil Lagoon Noord-Korea

  Kumgangsan, Samil Lagoon

 • Het fraaie, ruige landschap van de Kumgangsan Bergen Noord-Korea

  Het fraaie, ruige landschap van de Kumgangsan Bergen

In 't Kort

Is Noord-Korea een openluchtmuseum van de eindfase van het socialisme en de Koude Oorlog? Een mengeling van stalinisme en confucianisme? Intrigerend is het zeker om een bezoek te brengen aan Noord-Korea. De nadruk ligt vooral op het hedendaagse Korea, maar ook op de oude Koreaanse cultuur.

Wij brengen u naar de hoofdstad Pyongyang, de grens met het zuiden bij Panmunjom, het traditionele Kaesong en de bergen en tempels van Myohyang. Ma...

Lees meer

Wij brengen u naar de hoofdstad Pyongyang, de grens met het zuiden bij Panmunjom, het traditionele Kaesong en de bergen en tempels van Myohyang. Maar we kunnen ook reizen bieden naar bestemmingen als Nampho, Kuwol, Haeju en Sariwon en in het oosten Hamhung, Wonsan en de fraaie bergen van Kumgangsan.

Het is niet mogelijk om op de bonnefooi naar Noord-Korea te gaan en ter plaatse van alles te regelen. VNC Asia Travel was de eerste in Nederland die toegang kreeg tot het land en is een van de weinige reisorganisaties met veel ervaring in Noord-Korea. VNC Asia Travel biedt dan ook volledig verzorgde individuele reizen op maat vanuit Beijing.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een rondreis Noord-Korea. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben alle gebieden van Noord-Korea doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomreis naar Noord-Korea.

Lees minder
Zoekfilters
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(3)