bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u direct* terug.
*De mogelijkheid om u direct terug te bellen is alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Onze reizen naar Nepal

In 't Kort

VNC Asia Travel brengt u naar het Aziatische land Nepal, dat noordelijk gelegen is van India en zuidelijk van Tibet (China). Kenmerkend is het Himalaya hooggebergte. Van de bergen die u tijdens Nepal rondreizen kunt zien is Mount Everest de bekendste.

Daarnaast kent Nepal talloze mooie, groene valleien en in het zuiden is er een tropische jungle te vinden. Het Hindoeïsme is veruit de belangr...

Lees meer

Daarnaast kent Nepal talloze mooie, groene valleien en in het zuiden is er een tropische jungle te vinden. Het Hindoeïsme is veruit de belangrijkste religie in Nepal, 81% van de inwoners belijdt het Hindoeïsme. Ook het Boeddhisme is belangrijk; Nepal is de geboorteplaats van de Boeddha, de grondlegger van het Boeddhisme. Van de inwoners van Nepal is 11% Boeddhistisch. Door rond te reizen in Nepal zult u de unieke natuur en cultuur van dit land met uw eigen ogen aanschouwen en beleven!

Nepal: cultuur, natuur en trekkings

De belangrijkste culturele bestemmingen van Nepal liggen in de Kathmandu Vallei, zoals de hoofdstad van Nepal Kathmandu en de steden Bharatpur en Patan. In het zuiden is het wildpark van Chitwan een fraaie natuurbestemming. Pokhara is het centrum voor trektochten in de bergen en biedt vele mogelijkheden voor een trekking in Nepal. De beste periode is het najaar; dit is ook de drukste tijd in Nepal.

 

Rondreis Nepal combineren met Tibet, Bhutan en/of India

Rondreizen in Nepal zijn goed te combineren met een reis naar Tibet. U kunt hiervoor per vlucht of overland naar Lhasa reizen. Ook Bhutan is (vlucht naar Paro) een goede optie. Ten slotte is India (vlucht naar New Delhi of overland via Lumbini naar Varanasi) een uitdagende optie. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden!

VNC Asia Travel is dé specialist voor Nepal reizen. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Nepal doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een prachtige reis in Nepal.

Lees minder
Zoekfilters
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(3)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)