bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u direct* terug.
*De mogelijkheid om u direct terug te bellen is alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Onze reizen naar Mongolië

In 't Kort

Bij een bezoek aan Mongolië ligt de nadruk op de cultuur (lamaïstische religie), het landschap van de steppen en de levenswijze van de Mongolen. De woeste strijders, de horden van Djenghiz Khan, zijn tot rust gekomen, maar hun verleden hebben ze niet vergeten. De Mongolen staan bekend als gastvrije en eerlijke mensen.

VNC Asia Travel biedt een groepsreis waarbij u Mongolië bezoekt tijdens het jaarlijkse Nadam Festival, een unieke belevenis om dit me...

Lees meer

VNC Asia Travel biedt een groepsreis waarbij u Mongolië bezoekt tijdens het jaarlijkse Nadam Festival, een unieke belevenis om dit mee te maken. Voor de individuele reiziger zijn er diverse mogelijkheden tot individuele tours, vooral in combinatie met Rusland en de Trans Siberië Express.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een Mongolië rondreis. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben de prachtige gebieden van Mongolië bereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Mongolië.

Lees minder
Zoekfilters
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(6)
(0)
(0)
(0)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(3)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)