bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u direct* terug.
*De mogelijkheid om u direct terug te bellen is alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Onze reizen naar Laos

In 't Kort

Laos, ingesloten tussen China, Vietnam, Thailand en Cambodja, heeft zich geleidelijk geopend. Het land blijkt nog zeer traditioneel en de groene natuur is er prachtig. U ontmoet er een gastvrije bevolking en een levende, alles doordringende boeddhistische cultuur met vele prachtige tempels.

De 'cultuurhoofdstad' is Luang Prabang in het noorden. U kunt in de omgeving ook veel groen en traditoneel leven in de dorpen aantreffen. De hoofds...

Lees meer

De 'cultuurhoofdstad' is Luang Prabang in het noorden. U kunt in de omgeving ook veel groen en traditoneel leven in de dorpen aantreffen. De hoofdstad Vientiane ligt aan de Mekong-rivier en biedt zowel per vliegtuig als overland een toegang tot Laos vanuit Thailand. Bijzonder is het zuiden van Laos. Daar wordt het beeld bepaald door de Mekong-rivier en u treft er ook restanten van de Khmer-cultuur. VNC Asia Travel is dé specialist voor een rondreis Laos. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat en was een van de eerste reisorganisaties in Nederland die reizen naar Laos aanbood. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Laos bereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Laos.

Lees minder
Zoekfilters
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)