bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u direct* terug.
*De mogelijkheid om u direct terug te bellen is alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Onze reizen naar Kirgizië

In 't Kort

VNC Asia Travel brengt u naar het Centraal-Aziatische land Kirgizië, dat ligt tussen Oezbekistan en Kazachstan en grens in het oosten aan China. Het is een land dat bekend staat om zijn prachtige natuur, gedomineerd door het machtige Tian Shan gebergte, groene valleien en fraaie meren. De bevolking bestaat van origine uit nomaden die er hun paarden en schapen weiden.

In de steden zijn er tegenwoordig eenvoudige, maar redelijke, toeristische voorzieningen. U kunt er tijdens een tocht door het land overnachten in...

Lees meer

In de steden zijn er tegenwoordig eenvoudige, maar redelijke, toeristische voorzieningen. U kunt er tijdens een tocht door het land overnachten in yurts en fraaie tochten maken te voet en te paard door de bergen van de Tian Shan en de Pamir Alay.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een Kirgizië rondreis. VNC Asia Travel organiseert individuele reizen op maat, zowel naar Kirgizië als in combinatie met buurlanden als China, Kazachstan en Oezbekistan. De specialisten van VNC hebben de prachtige gebieden van Kirgizië doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Kirgizië.

Lees minder
Zoekfilters
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)