bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u direct* terug.
*De mogelijkheid om u direct terug te bellen is alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Onze reizen naar Japan

In 't Kort

Japan, het fascinerende land van de rijzende zon. Achter een high-tech façade gaat een traditionele wereld van Samurai-kastelen en soms ondoorgrondelijke omgangsvormen schuil. VNC Asia Travel weet de weg en kan daarom prachtige reizen bieden.

VNC Asia Travel biedt al meer dan 30 jaar reizen naar Japan en is uniek vanwege de diverse reisvormen. Japan is geen gemakkelijk land en die kennis...

Lees meer

VNC Asia Travel biedt al meer dan 30 jaar reizen naar Japan en is uniek vanwege de diverse reisvormen. Japan is geen gemakkelijk land en die kennis en ervaring zijn essentieel voor een goede uitvoering. VNC Asia Travel biedt diverse groepsreizen en tal van mogelijkheden voor individuele Japan reizen op maat, waaronder ook de Japan Rail Pass en de mogelijkheid om uw reis samen te stellen op basis van bouwstenen.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een rondreis Japan. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Japan doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Japan.

Beter voorbereid op reis gaan? Neem deel aan de Cursus Japanse taal en cultuur.

Lees minder
Zoekfilters
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(10)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)