bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u direct* terug.
*De mogelijkheid om u direct terug te bellen is alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Onze reizen naar Indonesië

In 't Kort

Met een rondreis van VNC Asia Travel door Indonesië ontdekt u de Indonesische archipel van meer dan zeventienduizend eilanden over een enorm gebied in Zuidoost-Azië, vroeger ook wel aangeduid als de 'Gordel van Smaragd'.

Java is het hoofdeiland, daar zijn de cultuursteden Jogyakarta en Solo te vinden, daar is de Borobodur en op Java zijn ook de meeste sporen van het...

Lees meer

Java is het hoofdeiland, daar zijn de cultuursteden Jogyakarta en Solo te vinden, daar is de Borobodur en op Java zijn ook de meeste sporen van het koloniale verleden. Veel Nederlanders hebben daardoor een bloedband met Indonesië. Het vakantie-eiland bij uitstek is Bali, dat naast veel zon, zee en strand een bijzonder levendige Balinees-hindoeïstische cultuur te bieden heeft. Het grote Sumatra is bekend om zijn Batak-dorpen en orang-oetans. Bijzonder zijn ook Sulawesi, Kalimantan en de Sunda-eilanden ten oosten van Bali, u treft er o.a. de Komodo-varaan. De Molukse eilanden zoals Ternate, Tidore en Ambon zijn een bezoek ook zeker waard.

VNC Asia Travel is dé specialist voor rondreizen Indonesië. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben de prachtige gebieden van Indonesië doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Indonesië.

Lees minder
Zoekfilters
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(13)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(9)
(1)
(0)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)