bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u terug. (Alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur).

Onze reizen naar Cambodja

Fotoserie

Cambodja

14 foto's

 • Angkor Wat, Cambodja Cambodja

  Angkor Wat, Cambodja

 • Een monnik bij één van de Angkor tempels Cambodja

  Een monnik bij één van de Angkor tempels

 • De Bayon Tempel, Angkor, Siem Reap Cambodja

  De Bayon Tempel, Angkor, Siem Reap

 • De Pakbeng Tempel is een mooie plek in Angkor om de zonsondergang te aanschouwen Cambodja

  De Pakbeng Tempel is een mooie plek in Angkor om de zonsondergang te aanschouwen

 • Kulen Waterval onderweg tussen Siem Reap en Phnom Penh Cambodja

  Kulen Waterval onderweg tussen Siem Reap en Phnom Penh

 • Sihanoukville Cambodja

  Sihanoukville

 • Het strand van Sihanoukville, Cambodja Cambodja

  Het strand van Sihanoukville, Cambodja

 • Monniken, Cambodja Cambodja

  Monniken, Cambodja

 • Het Tonle Sap Meer bij Siem Reap Cambodja

  Het Tonle Sap Meer bij Siem Reap

 • Ritje per ossenkar door het Angkor gebied bij Siem Reap Cambodja

  Ritje per ossenkar door het Angkor gebied bij Siem Reap

 • Monnik Cambodja

  Monnik

 • Straatbeeld Siem Reap Cambodja

  Straatbeeld Siem Reap

 • Het Koninklijk Paleis in Phnom Penh Cambodja

  Het Koninklijk Paleis in Phnom Penh

 • Het Tonle Sap meer Cambodja

  Het Tonle Sap meer

Video

1 Video

 • http://www.youtube.com/embed/ONyMiaxh8mQ

In 't Kort

Cambodja heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld als reisbestemming. Waarom zou u naar Cambodja reizen? Voor veel mensen is een belangrijke reden de ongelofelijke culturele rijkdom uit het verleden, en dan in het bijzonder het tempelcomplex van Angkor. Tot op de dag van vandaag is het boeddhisme de dominate religie. Daarnaast is Cambodja natuurlijk lang gesloten geweest en is het interessant om te zien hoe de sporen van recente turbulente tijden nog aanwezig zijn en het land zich ontwikkelt.

De grote trekker Angkor ligt bij het stadje Siem Reap in het centrum van het land. Verder is natuurlijk de hoofdstad Phnom Penh een bezoek waard. D...

Lees meer

De grote trekker Angkor ligt bij het stadje Siem Reap in het centrum van het land. Verder is natuurlijk de hoofdstad Phnom Penh een bezoek waard. De meeste reizigers beperken zich tot deze twee bestemmingen en combineren rondreizen Cambodja met een bezoek aan buurlanden als Thailand, Vietnam of Laos.


Recentelijk wordt ook het zuiden van Cambodja en dan in het bijzonder Sihanoukville (Kompongsom) steeds meer bezocht. De havenstad heeft vier mooi stranden, die vooral door de week erg rustig zijn. Van december tot juli is het er warm en droog. In de buurt ligt het Ream Nationale Park dat op primitieve wijze bezocht kan worden. Niet ver van Sihanoukville ligt het stadje Kampot, een klein en rustig plaatsje aan de rivier. Even buiten Kampot zijn de Tek Chouu Watervallen te vinden. Iets verderop ligt de kustplaats Kep, dat geliefd was bij Franse kolonialen en is bij Cambodjaanse kaders.

In het westen van Cambodja is Battambang de belangrijkste bestemming. Het is de tweede stad van Cambodja. Het is pas sinds kort open voor bezoekers; voorheen werd het gecontroleerd door de Rode Khmer en het was er lang onveilig. In Battambang is de Franse koloniale architectuur goed bewaard gebleven. Rond de rivierstad ligt een aantal mooie tempels. Per boot is het van Battambang naar Siem Reap 4-6 uur. Als u via Battambang naar of van Thailand reist komt u door Sisophon of Pailin. VNC Asia Travel is dé specialist voor een rondreis Cambodja. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. Sinds het land open is organiseren we reizen naar Cambodja. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Cambodja doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droom vakantie Cambodja.

Lees minder
Zoekfilters
(0)
(0)
(0)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(4)