bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u direct* terug.
*De mogelijkheid om u direct terug te bellen is alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Onze reizen naar Burma

In 't Kort

Het onbekende, maar prachtige Burma (soms ook geschreven als Birma en Myanmar) is een zeer exotische reisbestemming. Burma was tot voor kort ook een omstreden reisbestemming, vanwege het politieke regime. Dat is sinds 2012 veranderd. Het heeft geleid tot een grote belangstelling voor het land; de grote vraag en het beperkte aanbod van faciliteiten maakte dat de prijzen flink zijn gestegen en dat het belangrijk is om uw reis ruim op tijd te boeken.

Burma moderniseert zich enigszins, maar blijft heel bijzonder. Het eens zo rijke land lijkt enkele decennia geleden haar ontwikkeling een halt te h...

Lees meer

Burma moderniseert zich enigszins, maar blijft heel bijzonder. Het eens zo rijke land lijkt enkele decennia geleden haar ontwikkeling een halt te hebben geroepen. Een reis naar Burma lijkt een reis terug in de tijd. Uit een ver verleden vindt u er prachtige tempels. Het dagelijks leven is er nog zeer traditioneel. De belangrijkste bestemmingen zijn Yangon, Bagan, Inle Meer en Mandalay met de omringende koningssteden.

VNC Asia Travel is dé specialist voor een Burma rondreis. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen in Azië, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Burma doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droomvakantie Burma.

Lees minder
Zoekfilters
(0)
(6)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(5)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)