bel mij

Wilt u ons persoonlijk spreken? Vul dan hier de bestemming waar u meer over wilt weten en uw telefoonnummer in en wij bellen u direct* terug.
*De mogelijkheid om u direct terug te bellen is alleen beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Onze reizen naar Bhutan

In 't Kort

De reizen naar Bhutan van VNC Asia Travel brengen u naar een bestemming voor bevoorrechte reizigers. De machtige Himalaya wisten door hun ontoegankelijkheid unieke cultuurgebieden te bewaren. Daar ligt Bhutan, het middeleeuwse koninkrijk met zijn boeddhistische Tibetaanse cultuur, ingeklemd tussen Tibet (China) in het noorden en India in het zuiden. In dit afgelegen, unieke en groene Himalaya-rijk lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Traditie en religie zijn alom aanwezig.

De belangrijkste bestemmingen zijn Thimphu, de hoofdstad, Paro, Punakha, Trongsa, Bumthang en Tashigang. Er is maar één vliegveld, in Paro. Overlan...

Lees meer

De belangrijkste bestemmingen zijn Thimphu, de hoofdstad, Paro, Punakha, Trongsa, Bumthang en Tashigang. Er is maar één vliegveld, in Paro. Overland zijn Phuentsholing en Samdrup Jonkhar de poorten tot het land.

VNC Asia Travel is dé specialist voor reizen naar Bhutan. VNC Asia Travel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van veelzijdige kwaliteitsreizen, geheel op maat. De specialisten van VNC hebben alle prachtige gebieden van Bhutan doorgereisd om u te voorzien van alle informatie voor een droom vakantie Bhutan.

Lees minder
Zoekfilters
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)